Ostala ponuda

Ostala ponuda

U svojoj bogatoj ponudi tisaka možemo vam još ponuditi termo tisak, digitalni tisak, sito tisak i sublimacijski tisak. Ukoliko želite unikatni tisak na manje serije tekstila, tipa majice, možemo vam ponuditi termo tisak ili digitalni tisak. Za vašu unikatnu majicu, jaknu, torbu ili neki drugi tekstil, nudimo vam razne vrste i boje flex folije, flok i printabilne folije te full color varijante uz pomoć direktnog digitalnog tiska na majice.

Ako ste se ipak odlučili za veće serije tiska na tekstil, nudimo vam sito tisak. Za unikatan tisak na šalice, tu je sublimacijski tisak.

Također nudimo usluge CNC i laserskog  izrezivanje i gravuru. CNC obrada uključuje rezanje na mjeru, konturno rezanje, bušenje i graviranje. Imamo mogućnost obrade različitih materijala kao što su plexi, forex, alucobond, drvo, metal i PVC materijali.

Lasersko izrezivanje i gravuru vršimo na raznim materijalima kao što su plastika, drvo, staklo te razni metali. Proces je najlakše usporediti s radom printera samo što u ovom slučaju laserska glava ne izbacuje boju nego lasersku zraku koja reže ili gravira željeni motiv.

CNC i laser nam omogućavaju da izrađujemo razne custom made proizvode poput plaketa od plexija, privjesaka od spužve…

Cjelokupnu ponudu zaokružujemo sa ponudom medalja i pehara za sva sportska natjecanja.

Nema što nemamo, a što baš nemamo izradimo ili nabavimo  😀