Oslikavanje vozila

Tvrtka Sefir bavi se oslikavanjem vozila, odnosno osmišljavanjem i izradom unikatnih naljepnica za bilo koje vozilo u Vašem voznom parku (osobni automobili, dostavna vozila ili kombiji) te reklamnih naljepnica za vozila javnog prijevoza poput autobusa.  Oslikavanje vozila postalo je neizostavan oblik “mobilne” promocije u svakodnevnoj gradskoj gužvi.

U mogućnosti smo Vam osmisliti odličan dizajn ili natpis koje odrađuju visokoškolovani dizajneri sa velikim iskustvom, a uz našu vrhunsku tehnologiju digitalnog tiska sa zaštitnom laminacijom nudimo i garanciju do 5 godina.

Postignite vrhunski vizualni dojam i dodatno zaštite svoje vozilo od ogrebotina, štetnog UV zračenja… Naljepnice ili folije su otporne na vanjske uvjete, a izrezujemo ih i apliciramo na tražene proizvode ili površine koje neposredno prije lijepljenja moraju biti oprane i očišćene od masnoća kako bi se naljepnica što bolje prihvatila za površinu.

Obljepljivanje se provodi u klijentovom ili našem prostoru ovisno o namjeni iste. Folije također isporučujemo kako bi ih klijent, ukoliko ima iskustva, mogao sam aplicirati na željenu površinu. Oslikavanje odrađujemo u posebnoj hali za tu namjenu prema svim standardima koji zadovoljavaju propise EU (protuprašan zatvoren prostor, regulirana temperature, količina svijetla i vlage….)  Tim koji odrađuje oslikavanje ima višegodišnje iskustvo u radu što garantira maksimalnu kvalitetu dorade.