O nama

SEFIR d.o.o. je uspješna tvrtka osnovana 1999.g. s željom i ciljem da klijentima ponudi nove i zanimljive usluge na području dizajna, marketinga i promocije.

Osnovni principi našeg rada su profesionalan i fleksibilan odnos s našim klijentima, vrhunska kvaliteta usluge i pridržavanje dogovorenih rokova.

Naša primarna djelatnost je područje dizajna, digitalnog tiska, tiska velikih formata sa pratećom doradom i montažom. Oslikavanje vozila, izrada reklama i reklamnih natpisa, te sve vrste tiska i gravure. Izdvajamo digitalni tisak, sito tisak, termo tisak, te laserska i CNC gravura.

SEFIR je već godinama regionalni lieder u uvozu i distribuciji promo artikala, poslovnih poklona, te promotivnog tekstila. Svojim klijentima nudimo usluge dizajna i apliciranje njihovih logotipa, slogana i ostalih zanimljivih dizajnerskih rješenja na sve vrste promo artikala i poslovnih poklona.

Našu ponudu zaključujemo s velikim izborom osobnih zaštitnih sredstava, izradom znakova sigurnosti, prometnih znakova, označavanja hala i poslovnih prostora ili bilo kakvih drugih proizvoda po želji kupaca.

Vjerujemo da smo u svom programu uspjeli ujediniti veliki izbor proizvoda i usluga, te Vas pozivamo da nam se obratite s punim povjerenjem kako bi u skladu s Vašim zahtjevima sve Vaše želje doveli do realizacije.